Your Universal Remote Control Center
RemoteCentral.com
UEI Nevo Remote Controls Forum - View Post
Previous section Next section Previous page Next page Up level
Up level
The following page was printed from RemoteCentral.com:

Login:
Pass:
 
 

Page 2 of 5
Topic:
Its here!!!!!!
This thread has 72 replies. Displaying posts 16 through 30.
Post 16 made on Thursday March 18, 2010 at 07:56
dschaening
Long Time Member
Joined:
Posts:
July 2009
30
I don't have an S70 yet. I tried to use the Sonos Plugin with the emulator and nothing happens. Has anyone been able to use the plugins with the emulator? The web Browser works in the emulator, so I am connected to the network.
Post 17 made on Thursday March 18, 2010 at 08:42
Jasonvp
Select Member
Joined:
Posts:
July 2008
2,404
When I first open a Q50 file a lot of Button Names have the last letter missing and or are Top Left or Top Centre of the Button instead of Centre. It is easy to fix by moving the Buttons but a bit painful.

Has anyone had this problem?


Cheers
Jason
OP | Post 18 made on Thursday March 18, 2010 at 08:53
Duct Tape
Super Member
Joined:
Posts:
November 2008
3,906
 I don't really use the button labels, I usually just make my own and insert them as buttons that don't do anything.  But I did open up an old file where labels were used and didnt notice anything out of place.  I also created a new button with a label and the label was centered.  Maybe 3.0 is more picky about how large the label font can be before it starts to drop letters.  That would be annoying.

on a related note, the resizing of buttons just by dragging a corner is pretty cool.   
[Link: facebook.com]
Post 19 made on Thursday March 18, 2010 at 09:13
Jasonvp
Select Member
Joined:
Posts:
July 2008
2,404
Sorry I did not mean "Text Labels", I meant "Button Text".

Yeah resizing is cool but it would have be good if they included a "Return to Default Size Option" just in case you accidently drag a handle by mistake or be able to turn the feature off if you want.

Last edited by Jasonvp on March 18, 2010 09:29.
Post 20 made on Thursday March 18, 2010 at 09:17
vbova27
Super Member
Joined:
Posts:
July 2006
2,739
Guys-

If anyone is having anything that looks buggy in nature let's make a list of issues to present to UEI. Nothing tests better than the gernal public. Either I or someone else can bring them to UEI and I am sure they may look to patch quickly. This made the Nevo a much more powerful remote and could give these controllers big leverage. I'm pumped.
OP | Post 21 made on Thursday March 18, 2010 at 09:43
Duct Tape
Super Member
Joined:
Posts:
November 2008
3,906
 they finally grouped the arrow up,down,left,right together in the command list!!!  whooo hooo!!!  :p
[Link: facebook.com]
Post 22 made on Thursday March 18, 2010 at 14:29
ibdoomed
Long Time Member
Joined:
Posts:
September 2009
91
Has anyone got it to work on windows 7 x64? It's telling me it can't find drivers so I tried installing the windows mobile 6.1 drivers but no dice.
Post 23 made on Thursday March 18, 2010 at 16:30
vbova27
Super Member
Joined:
Posts:
July 2006
2,739
Yes. I am running Windows 7 64bit and did not have a single problem.
Post 24 made on Thursday March 18, 2010 at 16:49
ibdoomed
Long Time Member
Joined:
Posts:
September 2009
91
On March 18, 2010 at 16:30, vbova27 said...
Yes. I am running Windows 7 64bit and did not have a single problem.

It just magically worked? Did you have version 2 installed prior? I can't remember if it installed and wouldn't run or wouldn't install. Do you have any other windows mobile devices? I'm not sure it's worth bothering, just throw it out.
Post 25 made on Thursday March 18, 2010 at 19:06
ckelly33
Long Time Member
Joined:
Posts:
April 2004
254
On March 18, 2010 at 16:49, ibdoomed said...
It just magically worked? Did you have version 2 installed prior? I can't remember if it installed and wouldn't run or wouldn't install. Do you have any other windows mobile devices? I'm not sure it's worth bothering, just throw it out.

Worked for me using 7x64. I never had any Betas installed, just went straight from hte download last night.
Post 26 made on Thursday March 18, 2010 at 20:16
woodsby
Long Time Member
Joined:
Posts:
December 2009
35
Dumb question... too busy to install until tomorrow... should I uninstall 2.0 before I install 3.0? or will it automatically just upgrade, or will both versions just coexist?
OP | Post 27 made on Thursday March 18, 2010 at 20:29
Duct Tape
Super Member
Joined:
Posts:
November 2008
3,906
 you don't need to uninstall 2.0.  just install 3.0 right over it.
[Link: facebook.com]
Post 28 made on Thursday March 18, 2010 at 20:56
sydinstaller
Active Member
Joined:
Posts:
February 2004
737
Both version can co-exist.

A word of caution.

In my setup my personal library gets wiped as I switch between both. Its not a big issue if you backup your library and import it each time.

It is only an issue if you run both 2.0 and 3.0.
Post 29 made on Friday March 19, 2010 at 00:48
vbova27
Super Member
Joined:
Posts:
July 2006
2,739
I just got a new computer and instead of installing Version 2 I just waited for 3.0 to hit the streets. Now it works fine with my Windows 7 64 bit setup.

Anyone going to training anytime soon? I definitely need a refresher...
Post 30 made on Friday March 19, 2010 at 03:19
Jasonvp
Select Member
Joined:
Posts:
July 2008
2,404
I'm checking out the online training for "NevoStudio Pro 3.0 Overview" at 4am tomorrow OZ time.
Find in this thread:
Page 2 of 5


Jump to


Protected Feature Before you can reply to a message...
You must first register for a Remote Central user account - it's fast and free! Or, if you already have an account, please login now.

Please read the following: Unsolicited commercial advertisements are absolutely not permitted on this forum. Other private buy & sell messages should be posted to our Marketplace. For information on how to advertise your service or product click here. Remote Central reserves the right to remove or modify any post that is deemed inappropriate.

Hosting Services by ipHouse