Your Universal Remote Control Center
RemoteCentral.com
Philips Pronto NG Family Forum - View Post
Previous section Next section Up level
Up level
The following page was printed from RemoteCentral.com:

Login:
Pass:
 
 

Topic:
PROBLEM;S
This thread has 7 replies. Displaying all posts.
Post 1 made on Thursday February 16, 2006 at 21:12
angel herrera
Long Time Member
Joined:
Posts:
February 2006
10
I PROGRAM THE PRONTO REMOTE TSU7000 TO OPARATE THE 8300HD WITH
RF6500 WAS NO WORKING ONLY WORK THE REMOTE IN IR I TRY DIFFRENT ID
DIFFRENT CHANNEL WAS NO WORKING FOR ME
mx850 universal remote
Post 2 made on Thursday February 16, 2006 at 21:47
ddarche
Mr. RemoteQuest
Joined:
Posts:
February 2002
2,309
Angel,

Make sure you have enabled RF within the device which contains the actual IR codes, not the display pages.

Dave
Dave D'Arche
http://RemoteQuest.com
Fine Home Theater Remote Controls & Solutions - Programming services for most remotes
OP | Post 3 made on Thursday February 16, 2006 at 23:03
angel herrera
Long Time Member
Joined:
Posts:
February 2006
10
so how i fix the problem mr.dave can you explain more details for me.
to fix the problem.
mx850 universal remote
OP | Post 4 made on Thursday February 16, 2006 at 23:18
angel herrera
Long Time Member
Joined:
Posts:
February 2006
10
MR.DAVE ALSO I PROGRAM THE TSU7000 TO OPARATE THE DENON RECIVER
DVD DENON VCR MIT. NO PROBLEM WORK PERFECT WITH RF6500 ALSO THE SONY
TV. ONLY PROBLEM WAS 8300HD I LEARNING CODES FROM THE CABLE BOX
REMOTE TO THE REMOTE ALSO I USE LINK. FOR MY LOGOS EVERYTHING ELSE.
TANKS. FOR YOU HELP.
mx850 universal remote
Post 5 made on Friday February 17, 2006 at 00:46
Peter Dewildt
Loyal Member
Joined:
Posts:
July 2001
6,307
Make sure the Device which has the IR Codes in it is set to RF.

If you are operating everything using the RF6500, make sure every one of your Devices is set to RF.
Peter
Pronto 1000 (retired), Pronto TSU7000, RFX6000 (retired)
Pronto 2xTSU9600, RFX9400
OP | Post 6 made on Friday February 17, 2006 at 09:43
angel herrera
Long Time Member
Joined:
Posts:
February 2006
10
HALLO. YES I SETUP EVRYTHING IN RF ALSO GOING TO MY SETTING
TO PUT DIFFRENT ID OR CHANNEL WAS NO WORKING ONLY MY PROBLEM
WAS THE 8300HD NO RESPONDING THRU THE RF EVERYTHING ELSE NO
PROBLEM LET ME KNOW SAME VARY HAVE THIS PROBLEM BEFORE.
mx850 universal remote
Post 7 made on Saturday February 18, 2006 at 09:02
Lyndel McGee
RC Moderator
Joined:
Posts:
August 2001
13,043
In the future, please post a better problem description in your subject line to allow others the ability to search based on similar problems.

And...

Please turn off your Caps Lock and stop SCREAMING.

You will need to post IR data from a single code you learned for the 8300 HD. There may be issues based on the format of the IR data, especially if the data does not begin with 0000.

Lyndel

Last edited by Lyndel McGee on February 18, 2006 09:12.
Lyndel McGee
Philips Pronto Addict/Beta Tester
OP | Post 8 made on Sunday February 19, 2006 at 00:18
angel herrera
Long Time Member
Joined:
Posts:
February 2006
10
mr.mcgee take you for you information.
mx850 universal remote


Jump to


Protected Feature Before you can reply to a message...
You must first register for a Remote Central user account - it's fast and free! Or, if you already have an account, please login now.

Please read the following: Unsolicited commercial advertisements are absolutely not permitted on this forum. Other private buy & sell messages should be posted to our Marketplace. For information on how to advertise your service or product click here. Remote Central reserves the right to remove or modify any post that is deemed inappropriate.

Hosting Services by ipHouse