Your Universal Remote Control Center
RemoteCentral.com
Philips Pronto NG Family Forum - View Post
Previous section Next section Up level
Up level
The following page was printed from RemoteCentral.com:

Login:
Pass:
 
 

Topic:
Buttons don't illuminate?
This thread has 8 replies. Displaying all posts.
Post 1 made on Tuesday October 18, 2005 at 00:16
Freewilly
Long Time Member
Joined:
Posts:
December 2004
14
Are the channel, mute, and volume buttons on the 3000 supposed to illuminate? Mine don't.
Post 2 made on Tuesday October 18, 2005 at 00:23
Lyndel McGee
RC Moderator
Joined:
Posts:
August 2001
13,043
Yes, some remotes are more "dim" than others.
Lyndel McGee
Philips Pronto Addict/Beta Tester
OP | Post 3 made on Tuesday October 18, 2005 at 00:43
Freewilly
Long Time Member
Joined:
Posts:
December 2004
14
Actually mine don't illuminate at all. I'm looking at them in pitch dark and nada.
Post 4 made on Tuesday October 18, 2005 at 04:24
Master J
Long Time Member
Joined:
Posts:
November 2004
167
The batteries need to be quite full.
At least on my 950. ;-)

Greetz
Jochen
My stuff:
[Link: jochenseeger.de]
Post 5 made on Tuesday October 18, 2005 at 09:01
ossocao
Active Member
Joined:
Posts:
April 2004
637
On 10/18/05 04:24 ET, Master J said...
The batteries need to be quite full.
At least on my 950. ;-)

Greetz
Jochen

Your hard key membrane must be deffective (it goes under the hard keys hold the contacts and lights on). You can replace it in a philips service I wonder.
Post 6 made on Tuesday October 18, 2005 at 10:18
ddarche
Mr. RemoteQuest
Joined:
Posts:
February 2002
2,309
You recognize that you must press the light button on the left side for the keys to illuminate? They don't automatically illuminate when the screen lights up. That being said, I guess that might depend upon what firmware you have?

Dave
Dave D'Arche
http://RemoteQuest.com
Fine Home Theater Remote Controls & Solutions - Programming services for most remotes
OP | Post 7 made on Tuesday October 18, 2005 at 11:01
Freewilly
Long Time Member
Joined:
Posts:
December 2004
14
On 10/18/05 10:18 ET, ddarche said...
You recognize that you must press the light button
on the left side for the keys to illuminate?
They don't automatically illuminate when the
screen lights up. That being said, I guess that
might depend upon what firmware you have?

Dave

Yes even when pressing the light button on the side they still don't light up. Oh well....no big deal.
Post 8 made on Monday February 20, 2006 at 19:27
Orlando
Founding Member
Joined:
Posts:
October 2001
64
What can it be if the side button doesn't light the hard buttons up? I can not get my hard buttons to light up for anything.

Last edited by Orlando on February 20, 2006 20:00.
Post 9 made on Monday February 20, 2006 at 20:56
HeatherSSS
Lurking Member
Joined:
Posts:
March 2003
7
You might want to check the settings page and look to see how much tome you have set for the backlight to stay on!
I usually set the backlight for 60seconds or more.


Jump to


Protected Feature Before you can reply to a message...
You must first register for a Remote Central user account - it's fast and free! Or, if you already have an account, please login now.

Please read the following: Unsolicited commercial advertisements are absolutely not permitted on this forum. Other private buy & sell messages should be posted to our Marketplace. For information on how to advertise your service or product click here. Remote Central reserves the right to remove or modify any post that is deemed inappropriate.

Hosting Services by ipHouse