Your Universal Remote Control Center
RemoteCentral.com
Philips iPronto Forum - View Post
Previous section Next section Up level
Up level
The following page was printed from RemoteCentral.com:

Login:
Pass:
 
 

Topic:
Won't recognize button - Marantz SR 5500 Reciever
This thread has 2 replies. Displaying all posts.
Post 1 made on Tuesday November 8, 2005 at 14:54
19quiz76
Lurking Member
Joined:
Posts:
November 2005
2
Hi!

I cant seem to get my iPronto to recognize the "AMP" button on my Marantz SR5500-remote. For some reason I have to press this "AMP"-button before I can choose different surround modes.

Anyone have a clue??!?!?

I'll try to broaden my question a little:

Does anyone know what codeset the SR5500 is using? I'll probably find the command in the iProntoedit once I know what codeset it's using - but it's like 100 to choose from..

This message was edited by 19quiz76 on 11/08/05 15:37 ET.
OP | Post 2 made on Saturday November 12, 2005 at 07:37
19quiz76
Lurking Member
Joined:
Posts:
November 2005
2
Hmm - I thought people in here would be all over this one, guess not..

Anyway - I figured it out for myself
Post 3 made on Wednesday November 16, 2005 at 00:07
Daniel Tonks
Wrangler of Remotes
Joined:
Posts:
October 1998
28,742
Hmm, I'm assuming the solution was there is no amp code. :-)


Jump to


Protected Feature Before you can reply to a message...
You must first register for a Remote Central user account - it's fast and free! Or, if you already have an account, please login now.

Please read the following: Unsolicited commercial advertisements are absolutely not permitted on this forum. Other private buy & sell messages should be posted to our Marketplace. For information on how to advertise your service or product click here. Remote Central reserves the right to remove or modify any post that is deemed inappropriate.

Hosting Services by ipHouse