Your Universal Remote Control Center
RemoteCentral.com
Philips iPronto Forum - View Post
Previous section Next section Previous page Next page Up level
Up level
The following page was printed from RemoteCentral.com:

Login:
Pass:
 
 

Page 1 of 2
Topic:
EPG & UK BST
This thread has 19 replies. Displaying posts 1 through 15.
Post 1 made on Tuesday May 11, 2004 at 14:49
nrmsmith
Long Time Member
Joined:
Posts:
February 2004
36
Where has BST support gone in the EPG?

Since upgrading to the new firmware,my EPG program information is all out by an hour. There is no setting for London BST in the system settings, so how can I set it up properly?
OP | Post 2 made on Tuesday May 11, 2004 at 16:46
nrmsmith
Long Time Member
Joined:
Posts:
February 2004
36
i tried setting a different timezone, GMT+1 but this knocks 2 hours off my system time, so the epg data is still incorrect. Looks like Philips programmers don't understand BST. Is anyone else in the UK seeing this problem?
OP | Post 3 made on Saturday May 15, 2004 at 09:04
nrmsmith
Long Time Member
Joined:
Posts:
February 2004
36
For anyone who is interested in a response from Philips on this problem:

"Dear Mr. Smith,

Thank you for your enquiry.

We have checked the time zone settings and we must agree with you something is wrong with it. Therefore, we had immediate contact with the Pronto development team and they will take a closer look at the matter. As soon as we have more information available, we will contact you again."

Interesting that no one else in the UK has commented on this problem - I can't be the only UK owner of an iPronto. Also, interesting that it wasn't spotted by beta-testers during the extended period it was being tested......

Post 4 made on Saturday May 15, 2004 at 12:20
Andrew Dade
Long Time Member
Joined:
Posts:
March 2004
134
Here is what mine does :

Clock next to the mute button + 1 hour (18.20)
EPG "now" says correct time ! (17.20)
Settings screen GMT London, 17.20, 24 hr clock, DD/MM/YY
Post 5 made on Sunday May 16, 2004 at 03:09
Andrew Dade
Long Time Member
Joined:
Posts:
March 2004
134
And this morning the clock on the front is correct, as is the EPG....

Very odd.
Post 6 made on Sunday May 16, 2004 at 03:14
Anthony
Ultimate Member
Joined:
Posts:
May 2001
28,751
might have been fixed on the server
...
Post 7 made on Monday May 17, 2004 at 12:38
CarbonToe
Long Time Member
Joined:
Posts:
January 2004
88
I have the same problem, UK London Time zone, The clock on the front reads 1 hour fast but the EPG works!!!

Thorough Beta test!!!!
Post 8 made on Monday May 17, 2004 at 13:37
Andrew Dade
Long Time Member
Joined:
Posts:
March 2004
134
Maybe unrelated, my Sky Sports channels have dissapeared from the epg tonight...
Post 9 made on Monday May 17, 2004 at 13:42
Kees van der Meer
Long Time Member
Joined:
Posts:
December 2003
162
On 05/17/04 12:38, CarbonToe said...
Thorough Beta test!!!!

CarbonToe,

That you're not satisfied with your iPronto and the way Philips operates, ok, but your cynical contributions is bloody annoying me.
Your remarks are not very constructive and friendly to all betatesters who put a lot of their spare time in this past Betatest!
Thanks a lot!!

Kees.
Post 10 made on Monday May 17, 2004 at 13:46
Andrew Dade
Long Time Member
Joined:
Posts:
March 2004
134
... and doing an update brings them back. (I also did an update this morning)
Post 11 made on Monday May 17, 2004 at 14:07
Andrew Dade
Long Time Member
Joined:
Posts:
March 2004
134
Kees,
Sorry I seem to have posted reply to my post, in front of yours.... hope it made some sense.

Personally thanks for your and other contributions to this site / issues.

Seems to me that the clock issue would be easily missed in beta as its not consistent accross all machines. Mine is fine this evening (other than some of my channels disapearing in the epg, which has also happened before the upgrade)

I think the new firmware is a huge improvement.

Post 12 made on Monday May 17, 2004 at 14:51
Kees van der Meer
Long Time Member
Joined:
Posts:
December 2003
162
On 05/17/04 14:07, Andrew Dade said...
...Seems to me that the clock issue would be easily
missed in beta as its not consistent accross all
machines....

Easily and sure when you, as I, live in the Netherlands!
Thank you Andrew.

Best regards,
Kees


This message was edited by Kees van der Meer on 05/17/04 17:06.
Post 13 made on Monday May 17, 2004 at 17:13
Andrew Dade
Long Time Member
Joined:
Posts:
March 2004
134
Well I live in the Netherlands of the UK, East Anglia ! :-)
Post 14 made on Tuesday May 18, 2004 at 11:42
ProntoTeam
Philips Remote Controls
Joined:
Posts:
September 2003
52
Dear Ipronto users,

We have just released iPronto Version 1.6.22. This iPronto firmware version is a patch for UK and Russian iPronto users who experienced a time shift issue with their EPG. This version will correctly align EPG and system time in UK and Russia. All other users may, but do not need to upgrade if you are running version 1.6.21. Please see [Link: pronto.philips.com] improvements gained from version 1.6.21

regards
The Philips ProntoTeam
OP | Post 15 made on Tuesday May 18, 2004 at 16:11
nrmsmith
Long Time Member
Joined:
Posts:
February 2004
36
I'd like to thank the Prontoteam for their prompt fix and for reporting here to let's us know ....

... off to try it out! I'll let you know how it goes ....

Nigel
Page 1 of 2


Jump to


Protected Feature Before you can reply to a message...
You must first register for a Remote Central user account - it's fast and free! Or, if you already have an account, please login now.

Please read the following: Unsolicited commercial advertisements are absolutely not permitted on this forum. Other private buy & sell messages should be posted to our Marketplace. For information on how to advertise your service or product click here. Remote Central reserves the right to remove or modify any post that is deemed inappropriate.

Hosting Services by ipHouse