Your Universal Remote Control Center
RemoteCentral.com
Philips iPronto Forum - View Post
Previous section Next section Up level
Up level
The following page was printed from RemoteCentral.com:

Login:
Pass:
 
 

Topic:
NAVcontrol performance
This thread has 7 replies. Displaying all posts.
Post 1 made on Monday May 10, 2004 at 17:35
Kees van der Meer
Long Time Member
Joined:
Posts:
December 2003
162
Does anyone have experienced any problems in downloading an usage of my NAVcontrol.ICF? Iím asking for your help because I have an iPronto user on this side that cannot use my newest design.
(error message: invalid page jump, configuration file could not be found). Mine is working fine of course, but my dilemma is that I, as many of you already know, use a newer firmware version so I cannot test my NAVcontrol.ICF in a similar workaround.

Thank you in advance,
Kees
Post 2 made on Monday May 10, 2004 at 22:00
jwilliams
Founding Member
Joined:
Posts:
September 2001
5
I just tried and got the same error, I have v 1.5.10
OP | Post 3 made on Tuesday May 11, 2004 at 04:35
Kees van der Meer
Long Time Member
Joined:
Posts:
December 2003
162
Are there any NAVcontrol users with firmware 1.5.10 who *DO NOT* have any problems in using it?

Kees
Post 4 made on Tuesday May 11, 2004 at 04:43
Daniel Tonks
Wrangler of Remotes
Joined:
Posts:
October 1998
28,738
1.5.10 here, same error. Downloads fine, but the remote can't process it.
OP | Post 5 made on Tuesday May 11, 2004 at 04:53
Kees van der Meer
Long Time Member
Joined:
Posts:
December 2003
162
Daniel,

I think the problem lies in the different firmware version. In NAVcontrol I replaced the "HOME" page with a new design. I deleted the default Home-Page of the iPronto ICF. I did not do that with my other CINEMA.ICF.
Could you try this out for me: Replace my new HOME-page with the original from Philips and see if this solves the problem. If so, then it must be the firmware is the reason why my NAVcontrol isn't function.

Thanks in advance,

Kees
OP | Post 6 made on Tuesday May 11, 2004 at 12:53
Kees van der Meer
Long Time Member
Joined:
Posts:
December 2003
162
Well, the answer regarding the NAVcontrol problem is near.

To all users of my latest ICF design: download the new firmware!

Kees
OP | Post 7 made on Wednesday May 12, 2004 at 03:45
Kees van der Meer
Long Time Member
Joined:
Posts:
December 2003
162
JWilliams and Daniel,

I sure would like to know if your loading problems with my NAVcontrol.ICF are solved through upgrading Firmware 1.6.21 and Editor 2.3.2

Kees
OP | Post 8 made on Thursday May 13, 2004 at 18:29
Kees van der Meer
Long Time Member
Joined:
Posts:
December 2003
162
Hey guys,

Can you confirm that your loading problems are solved?

Kees


Jump to


Protected Feature Before you can reply to a message...
You must first register for a Remote Central user account - it's fast and free! Or, if you already have an account, please login now.

Please read the following: Unsolicited commercial advertisements are absolutely not permitted on this forum. Other private buy & sell messages should be posted to our Marketplace. For information on how to advertise your service or product click here. Remote Central reserves the right to remove or modify any post that is deemed inappropriate.

Hosting Services by ipHouse