Your Universal Remote Control Center
RemoteCentral.com
Philips iPronto Forum - View Post
Previous section Next section Up level
Up level
The following page was printed from RemoteCentral.com:

Login:
Pass:
 
 

Topic:
iPronto 128 bit Encryption??
This thread has 1 response. Displaying all posts.
Post 1 made on Thursday August 28, 2003 at 17:22
AztecRol
Long Time Member
Joined:
Posts:
August 2003
15
I am having NO luck getting the 128 bit encryption to work. All the other wireless laptops and desktops and even iMac's are working just fine! I have the iPronto set to a Fixed IP address and encryption pass phrase entered in. When I go back to the general tab and I get signal strength reading of about 3/4. I reboot and check the Sonicwall to see if the device is authenticated and associated, and it is. After doing all this, I still get NO web access.

Any and all suggestions will be appreciated!!!
Thanks In Advance
Post 2 made on Thursday August 28, 2003 at 22:25
Daniel Tonks
Wrangler of Remotes
Joined:
Posts:
October 1998
28,782
128-bit WEP worked OK for me. I was going to suggest that you reboot after making the change, but seems you've already done that.

Jump to


Protected Feature Before you can reply to a message...
You must first register for a Remote Central user account - it's fast and free! Or, if you already have an account, please login now.

Please read the following: Unsolicited commercial advertisements are absolutely not permitted on this forum. Other private buy & sell messages should be posted to our Marketplace. For information on how to advertise your service or product click here. Remote Central reserves the right to remove or modify any post that is deemed inappropriate.

Hosting Services by ipHouse