Your Universal Remote Control Center
RemoteCentral.com
Philips iPronto Forum - View Post
Previous section Next section Up level
Up level
The following page was printed from RemoteCentral.com:

Login:
Pass:
 
 

Topic:
cant create channel Logos
This thread has 4 replies. Displaying all posts.
Post 1 made on Monday July 14, 2003 at 12:58
primo
Long Time Member
Joined:
Posts:
June 2002
126
Im trying to create a channel Logosfor example foxnews

Ive created buttons and then in the properties area of the button I tryed to create a ir code for replay tv and when I create more than one Ir code(ex: ch 3,
ch 6, ch 0, enter...) It only records ch 3 on each ir code so for every code I create it only records the last code I put in.

trying to see if i can cut and paste the Ir code int the view/edit section from replay.

anyone else have this problem..

primo

This message was edited by primo on 07/14/03 14:06.
Post 2 made on Monday July 14, 2003 at 14:58
Anthony
Ultimate Member
Joined:
Posts:
May 2001
28,768
you should put all the channel numbers on different buttons and then link to them from your channel logos
...
OP | Post 3 made on Monday July 14, 2003 at 18:26
primo
Long Time Member
Joined:
Posts:
June 2002
126
I have linked to the replay channel numbers but what happens is that when I link to say ch 3, ch 6 ch 0 the ipronto blasts 336 600 then I end up with ch 600.


Not sure why its sending 2 numbers out with only a link for one number.

this thing is a waste of money I certainly wouldnt sell it to any of my customers

primo

This message was edited by primo on 07/15/03 03:16.
Post 4 made on Tuesday July 15, 2003 at 15:19
Anthony
Ultimate Member
Joined:
Posts:
May 2001
28,768
are you using UDB codes or learnt codes. If learnt paste the code here it might be dirty. On the other hand some people have been having some problems with some Sony codes repeating on the Pronto 3000
...
OP | Post 5 made on Wednesday July 16, 2003 at 03:48
primo
Long Time Member
Joined:
Posts:
June 2002
126
what I did is went back and learned the code for the number pad on the replay screen.

Then I linked the logos to each number and with some logos it works but with the majority of the logos it just sends out 2 of the same number ex: 360 is sent as 336600.

so now im just going to try and create a macro with another remote and teach each logo that macro.
see if that works.

thanks for your response..

primo


Jump to


Protected Feature Before you can reply to a message...
You must first register for a Remote Central user account - it's fast and free! Or, if you already have an account, please login now.

Please read the following: Unsolicited commercial advertisements are absolutely not permitted on this forum. Other private buy & sell messages should be posted to our Marketplace. For information on how to advertise your service or product click here. Remote Central reserves the right to remove or modify any post that is deemed inappropriate.

Hosting Services by ipHouse