Your Universal Remote Control Center
RemoteCentral.com
RS-232 & IP Control Forum - View Post
Previous section Next section Up level
Up level
The following page was printed from RemoteCentral.com:

Login:
Pass:
 
 

Topic:
Sony RS232 Hex Codes - Been Updated??
This thread has no replies.
Post 1 made on Thursday April 16, 2020 at 04:16
serjio
New Member
Joined:
Posts:
April 2020
1
Hey all,

Working with a Sony XBR-55X810C (one of the newer 4K sets) and I'm butting up against an issue where older legacy RS232 codes programmed into my AV control system aren't working with these new displays.https://snaptube.cam/ https://9apps.cam/

The same codes have worked without a problem on every sony display with an rs232 port since 2008, but I figured someone on here might have some insight?

Next bit - anyone familiar with an issue where these displays power on when connected HDMI devices start sending video? I have media players that automatically output video received over multicast, and when they first boot up it looks like that initial signal causes the display to power on. Just trying to find a workaround.

Thanks!

Last edited by serjio on April 20, 2020 00:59.

Jump to


Protected Feature Before you can reply to a message...
You must first register for a Remote Central user account - it's fast and free! Or, if you already have an account, please login now.

Please read the following: Unsolicited commercial advertisements are absolutely not permitted on this forum. Other private buy & sell messages should be posted to our Marketplace. For information on how to advertise your service or product click here. Remote Central reserves the right to remove or modify any post that is deemed inappropriate.

Hosting Services by ipHouse