Your Universal Remote Control Center
RemoteCentral.com
RTI Control Systems Forum - View Post
Previous section Next section Up level
Up level
The following page was printed from RemoteCentral.com:

Login:
Pass:
 
 

Topic:
Bug on ID
This thread has 3 replies. Displaying all posts.
Post 1 made on Tuesday March 31, 2009 at 20:24
maverickmedia1
Long Time Member
Joined:
Posts:
February 2008
78
Don't use "Assign numbers automatically" Shut down of ID occurs. I found out the hard way last night. Lost a whole remote file.
Don't shoot the messenger!!
Post 2 made on Tuesday March 31, 2009 at 20:54
cpchillin
Select Member
Joined:
Posts:
September 2007
2,232
I've done it with no problems. Might be an IR code problem.
Who says you can't put 61" plasmas up on cantilever mounts using toggle bolts? <---Thanks Ernie ;)
Post 3 made on Tuesday March 31, 2009 at 21:01
select
Founding Member
Joined:
Posts:
January 2002
229
Check out this rescent post:

[Link: remotecentral.com]
Post 4 made on Tuesday March 31, 2009 at 22:12
roddymcg
Loyal Member
Joined:
Posts:
September 2003
6,013
It's a known bug, has RTI taken care of this yet??
Not life, but good life, is to be chiefly valued.


Jump to


Protected Feature Before you can reply to a message...
You must first register for a Remote Central user account - it's fast and free! Or, if you already have an account, please login now.

Please read the following: Unsolicited commercial advertisements are absolutely not permitted on this forum. Other private buy & sell messages should be posted to our Marketplace. For information on how to advertise your service or product click here. Remote Central reserves the right to remove or modify any post that is deemed inappropriate.

Hosting Services by ipHouse