Your Universal Remote Control Center
RemoteCentral.com
Audio, Receivers & Speakers Forum - View Post
Previous section Next section Up level
Up level
The following page was printed from RemoteCentral.com:

Login:
Pass:
 
 

Topic:
No display on Yamaha RX-A1040
This thread has 1 response. Displaying all posts.
Post 1 made on Saturday April 13, 2019 at 19:48
PonderosaJack
Junior Member
Joined:
Posts:
April 2019
1
My Yamaha RX-A1040 Audio Video Receiver is still working but nothing is lit up on the front panel. All of the display is off. I can still operate the receiver with the front panel buttons and the remote but it's kind of tough to figure out what you are doing.

Anybody know if this can be fixed? Is there a board out or a fuse I should look for?
Thanks much.
Post 2 made on Wednesday April 17, 2019 at 15:10
Ernie Gilman
Yes, That Ernie!
Joined:
Posts:
December 2001
29,230
Yamaha, 714 522-9105. Ask for the tech department. They can help you out.
A good answer is easier with a clear question giving the make and model of everything.
"The biggest problem in communication is the illusion that it has taken place." -- G. “Bernie” Shaw

Jump to


Protected Feature Before you can reply to a message...
You must first register for a Remote Central user account - it's fast and free! Or, if you already have an account, please login now.

Please read the following: Unsolicited commercial advertisements are absolutely not permitted on this forum. Other private buy & sell messages should be posted to our Marketplace. For information on how to advertise your service or product click here. Remote Central reserves the right to remove or modify any post that is deemed inappropriate.

Hosting Services by ipHouse