Your Universal Remote Control Center
RemoteCentral.com
HDTV Reception Forum - View Post
Previous section Next section Up level
Up level
The following page was printed from RemoteCentral.com:

Login:
Pass:
 
 

Topic:
Did something change with wivb channel 4 (39) signal?
This thread has 3 replies. Displaying all posts.
Post 1 made on Wednesday November 10, 2010 at 12:38
brockman
Junior Member
Joined:
Posts:
November 2010
1
I live in North Toronto and channel 4 WIVB was my strongest signal but since Saturday I am unable to receive it. does anybody know of any changes to their signal or anything. Thanks
Post 2 made on Wednesday November 10, 2010 at 16:35
FONGW2
Long Time Member
Joined:
Posts:
October 2006
18
Funny but I was just about to add a similar comment to the regular 'Toronto and Buffalo HDTV reception' thread as I noticed the same thing. Possibly doing some maintenance?
Post 3 made on Wednesday November 10, 2010 at 23:33
BillFromGI
Long Time Member
Joined:
Posts:
March 2009
174
There was talk of this on one of the other threads. Apparently WIVB is operating on a backup transmitter for the time being...
Post 4 made on Thursday November 18, 2010 at 19:09
Stormcat
Junior Member
Joined:
Posts:
November 2010
1
I found the same signal loss Sunday. Thanks for explaining the problem. I guess the backup transmitter is weaker.


Jump to


Protected Feature Before you can reply to a message...
You must first register for a Remote Central user account - it's fast and free! Or, if you already have an account, please login now.

Please read the following: Unsolicited commercial advertisements are absolutely not permitted on this forum. Other private buy & sell messages should be posted to our Marketplace. For information on how to advertise your service or product click here. Remote Central reserves the right to remove or modify any post that is deemed inappropriate.

Hosting Services by ipHouse