Your Universal Remote Control Center
RemoteCentral.com
General Consumer Remotes Forum - View Post
Previous section Next section Up level
Up level
The following page was printed from RemoteCentral.com:

Login:
Pass:
 
 

Topic:
This damned 800 is not learning like the 700 :-((
This thread has no replies.
Post 1 made on Friday March 4, 2005 at 21:29
Tassie Devil
Long Time Member
Joined:
Posts:
February 2003
127
Still having problems, this time with learning.

We have a Humax 5400Z satellite decoder (nothing on this in the database) which is used for TV and radio. The audio signal is piped around the house so the RF ability of the 800 to change channels is appealing.

All the keypad numbers are learned correctly as they are in the 700. In the 700 a simple macro for "6", then a time delay of 0.2 followed by a macro to "2" yields the channel 62 with no problem.

Now try the same thing on the 800 and it will show the "6", do a bit of a fiddle & then stay on 6. Manually, I can, after a few attempts, get "62" in but not reliably. I've tried:

* altering the time delays from 0 to 1.5 seconds - no joy

* learning from the "62" in the 700 - still no joy

* setting the 800 to IR only (when it should, theoretically be the same as the 700) - no joy

* importing the file from the 700 for the Humax -> massive corruption posted about earlier

Any suggestions, PLEASE?

TIA

John
An audio nut for over 50 years & now a video nut too :-)

Jump to


Protected Feature Before you can reply to a message...
You must first register for a Remote Central user account - it's fast and free! Or, if you already have an account, please login now.

Please read the following: Unsolicited commercial advertisements are absolutely not permitted on this forum. Other private buy & sell messages should be posted to our Marketplace. For information on how to advertise your service or product click here. Remote Central reserves the right to remove or modify any post that is deemed inappropriate.

Hosting Services by ipHouse