Your Universal Remote Control Center
Philips Pronto Classic Forum - View Post
Previous section Next section Up level
Up level
The following page was printed from


Bose and Pronto with C-1024
This thread has 1 response. Displaying all posts.
Post 1 made on Sunday August 8, 2010 at 21:06
Founding Member
February 2002
I might have posted something similar in one of the other threads. Can't remember, I'm just trying to find help.

I have this setup and trying to get it to work.

Bose LS-50 4-zone system (my RF remote quit working)
I have a Harmony 880 and a Pronto 6000 remote
I have an Audio Authority C-1024 control integrator.

The C-1024 makes the Bose RF system accept IR signals.

I believe I have the proper codes for the Harmony and Pronto remotes and have everything hooked up properly but for some reason it's not accepting the signal. Can anyone help me troubleshoot this, please?

The power light is on for the C-1024 but the light below it is not flashing when I press a command.
Post 2 made on Friday August 27, 2010 at 22:12
Select Member
July 2008
Although I have never used a C-1024. After reading the manual it seems pretty simple to set up. The only thing I can think of is to check that the Feature Switch #1 is set to the DOWN position and or read the manual again to make sure all connection and positioning is correct.



Jump to

Protected Feature Before you can reply to a message...
You must first register for a Remote Central user account - it's fast and free! Or, if you already have an account, please login now.

Please read the following: Unsolicited commercial advertisements are absolutely not permitted on this forum. Other private buy & sell messages should be posted to our Marketplace. For information on how to advertise your service or product click here. Remote Central reserves the right to remove or modify any post that is deemed inappropriate.

Hosting Services by ipHouse