Your Universal Remote Control Center
RemoteCentral.com
Philips ProntoNEO Family Forum - View Post
Previous section Next section Up level
Up level
The following page was printed from RemoteCentral.com:

Login:
Pass:
 
 

Topic:
ProntoNeo No IR Output
This thread has 1 response. Displaying all posts.
Post 1 made on Tuesday July 12, 2011 at 03:58
makitamark
Advanced Member
Joined:
Posts:
April 2004
983
Customer has a couple of Neo's, one of them now no longer emits any IR.
Reloaded the Program into it to no effect.
The Display works perfectly, but the Two LED's behind the Black end cap do not flash.
It's not a programming thing, it's a Hardware issue I guess, Can't believe two LED's would blow at the same time?? Or are they connected in series?
Anyone had this?
Post 2 made on Saturday March 16, 2013 at 12:18
boink-2
Lurking Member
Joined:
Posts:
March 2013
1
Did you find a solution to this problem

After 10 years, have I the same problem with my Neo :(
I have tried:
- Re update of firm ware
- Re install af NCF file
Everything seems to work allright, except there is no IR-output.

I have a lot of discrete codes inside, which I really miss.
Hope to find a way to wake it up again.

Last edited by boink-2 on March 16, 2013 12:38.

Jump to


Protected Feature Before you can reply to a message...
You must first register for a Remote Central user account - it's fast and free! Or, if you already have an account, please login now.

Please read the following: Unsolicited commercial advertisements are absolutely not permitted on this forum. Other private buy & sell messages should be posted to our Marketplace. For information on how to advertise your service or product click here. Remote Central reserves the right to remove or modify any post that is deemed inappropriate.

Hosting Services by ipHouse