Your Universal Remote Control Center
RemoteCentral.com
Philips ProntoNEO Family Forum - View Post
Previous section Next section Up level
Up level
The following page was printed from RemoteCentral.com:

Login:
Pass:
 
 

Topic:
NEW Bugs in NeoEdit ver 1.3
This thread has 11 replies. Displaying all posts.
Post 1 made on Friday December 21, 2001 at 19:13
allamand
Founding Member
Joined:
Posts:
October 2001
513
The 3 bugs I've come across so far:

1) When you upload your .ncf file from the remote
the "ir codes" that were set for the hard buttons
revert to the first "ir code" built into that
device's datebase! Yet this dos not happen if
the device is the default one of "Cable/ABC/0030"

Work around: Learn the "IR codes" from the devices
remote, as they don't change when Uploaded.

2) The "Device Overview" page can still have "Links"
to other device's buttons that make up macros
but they are not saved right! If the file is saved,
and you exit NeoEdit, when you open that .ncf file
back up, the "links" and "jumps" are gone! But if
you Download the .ncf file to the Neo before you
close the file, the marcos will work.

Work around: There is none that I can find! Just
put the jumps and links back in place if needed.

3) When the batteries are taken out, the TIme and Date
is lost! So is the Contrast settings! Yet the
timeouts for LCD/Backlight are NOT!!! Also, when the
.ncf file is Downloaded, the Time/Date is not! I
think this is a EASY fix, if they can have the Lcd
and Backlight times saved, the rest can be too!!!

Work around: Never ever replace the batteries :)

))The Hard Buttons I listed in #1 seem to be only the "Ok" and "Arrow" buttons

This message was edited by allamand on 12/21/01 19:29.53.
-steve
OP | Post 2 made on Saturday December 22, 2001 at 20:04
allamand
Founding Member
Joined:
Posts:
October 2001
513
Would also like to add this info:

Using the Neo remote itself(not the NeoEdit) you can go
into the setup and set the "Backlight" to ON by turning it all the way up past 120, then set the "LCD" to whatever, say 30 sec

Then now, anytime you touch any button or the touch screen, the light will come on, and will go Off with whatever you set the "LCD" timeout as.

I believe this is something the other Prontos are able to do and people were complaining about as well..

Steve
-steve
Post 3 made on Sunday December 23, 2001 at 09:26
anime023
Founding Member
Joined:
Posts:
November 2001
16
what is the link for that neoedit 1.3
OP | Post 4 made on Sunday December 23, 2001 at 17:44
allamand
Founding Member
Joined:
Posts:
October 2001
513
-steve
Post 5 made on Tuesday December 25, 2001 at 12:33
kjv-only
Founding Member
Joined:
Posts:
December 2001
3
Can't I rearrange the device buttons without losing the links to that device? For instance, I want to move the vcr device to the bottom of the list. So I copy it and paste it at the end. Then I goto delete the original vcr device and it says something like "you will lose all links to this device". Can I get around this issue? I guess one way is to just learn all buttons rather than linking to other buttons. But linking is so easy! I should be able to do this!

Thanks
Post 6 made on Saturday December 29, 2001 at 09:44
Anthony
Ultimate Member
Joined:
Posts:
May 2001
27,283
use cut & paste not copy & paste
...
Post 7 made on Saturday December 29, 2001 at 16:51
Hiner4
Founding Member
Joined:
Posts:
December 2001
1
I have found when I create a jump to another device that the device I jumped to won't work, however the hard buttons work for the device I jumped from... Anyone else experience this? What's the point in a jump if it doesn't control the device you jump to?

Michael
Post 8 made on Saturday December 29, 2001 at 17:30
vanderwielen
Founding Member
Joined:
Posts:
December 2001
40
hiner, you need to get version 1.3 of neo edit and the 'flasher' to upgrade the neo's memory. you'll be ok after that.
Post 9 made on Sunday December 30, 2001 at 00:22
jkane
Founding Member
Joined:
Posts:
December 2001
2
Can't find this in the threads - may not be new.

When I code based on the manual (e.g. Mitsu TV 0177) and make the devices start to work - then upload I find that Neoedit has reverted to its default devices (e.g. Philips TV) when I hit F2. Also - seems that the devices available via the F2 Tabs are far more limited than what's in the manual.

Is it me? Thanks either way...want to make this work, but Philips is losing my confidence quickly.
Post 10 made on Sunday December 30, 2001 at 00:24
Jeffinhisroom
Founding Member
Joined:
Posts:
December 2001
3
Hi,

New Neo owner here. Got it mostly setup, but came accross this bug. I can't get any symbols to work. If I try and put a symbol from the symbol 1 keyboard layout (like the double FF arrows)I get a DTS logo and then the symbol and the button only shows 2 little squares.
Post 11 made on Sunday December 30, 2001 at 14:40
jacques
Founding Member
Joined:
Posts:
December 2001
8
Check your Font Size. It is probably 8. Change it to 10 or 12 and you'll get symbols. I guess they left out symbols at 8 because they would be too small to look good
Post 12 made on Monday December 31, 2001 at 09:01
Jeffinhisroom
Founding Member
Joined:
Posts:
December 2001
3
Thanks that sloved the problem


Jump to


Protected Feature Before you can reply to a message...
You must first register for a Remote Central user account - it's fast and free! Or, if you already have an account, please login now.

Please read the following: Unsolicited commercial advertisements are absolutely not permitted on this forum. Other private buy & sell messages should be posted to our Marketplace. For information on how to advertise your service or product click here. Remote Central reserves the right to remove or modify any post that is deemed inappropriate.

Hosting Services by ipHouse