Your Universal Remote Control Center
RemoteCentral.com
URC's Consumer Remotes Forum - View Post
Previous section Next section Up level
Up level
The following page was printed from RemoteCentral.com:

Login:
Pass:
 
 

Topic:
im having trouble with my old RF-20 for volume punch thru
This thread has 4 replies. Displaying all posts.
Post 1 made on Friday November 2, 2018 at 10:50
bent
Founding Member
Joined:
Posts:
June 2001
209
Yamaha av receiver, I can't get the punch through feature to take. I also can't teach it in spite of it saying "good" after the routine. There is no transmit activity on the lcd when I press vl up or vol dwn unless I'm actually insde the AVR device section.
any advice?
Post 2 made on Friday November 2, 2018 at 14:27
edmund
Elite Member
Joined:
Posts:
April 2002
13,530
With new batteries in the remotes, first get the volume working in av device before attempting to punch it through to another device. So punch-through volume from and to the av device. Now erase the learning attempts from the volume keys. Using the preset code only, does the volume work?

I'm thinking the volume keys have lost conductivity, and no longer works at all. Does the volume keys work for the tv in the tv device?

Last edited by edmund on November 2, 2018 17:17.
OP | Post 3 made on Saturday November 3, 2018 at 08:23
bent
Founding Member
Joined:
Posts:
June 2001
209
ive never tried the tv vol, i have the AVR volume working from the RF20on the avr device key, but I can't punch it thru to the cable box device, nor he blu ray, nor the chromecast device key nor the android box.
I only have indication on the rf-20 display that vol is going out when the avr device key is selected.
upon learning, I get a "good" indication on the rf-20,but no output
Post 4 made on Saturday November 3, 2018 at 11:59
edmund
Elite Member
Joined:
Posts:
April 2002
13,530
That's very old remote, I went through 10 rf10's with bad keys . Usually after about 6 months of dayly use. Until you test the keys, there's not much I can help you with
OP | Post 5 made on Sunday November 4, 2018 at 19:10
bent
Founding Member
Joined:
Posts:
June 2001
209
All the keys appear to be good, it responds to vol commands when in "AVR" mode (or receiver, OEM lable), but I can't puch the volume through to anything else. Nor Can I teach the volume to any other device key, even though the display flashes "good" after teaching it, the transmitter display on the remote doesn't show any output like it does on the AVR device key


Jump to


Protected Feature Before you can reply to a message...
You must first register for a Remote Central user account - it's fast and free! Or, if you already have an account, please login now.

Please read the following: Unsolicited commercial advertisements are absolutely not permitted on this forum. Other private buy & sell messages should be posted to our Marketplace. For information on how to advertise your service or product click here. Remote Central reserves the right to remove or modify any post that is deemed inappropriate.

Hosting Services by ipHouse