Your Universal Remote Control Center
RemoteCentral.com
Philips iPronto Forum - View Post
Previous section Next section Previous page Next page Up level
Up level
The following page was printed from RemoteCentral.com:

Login:
Pass:
 
 

Page 2 of 3
Topic:
RMA Service
This thread has 32 replies. Displaying posts 16 through 30.
Post 16 made on Thursday July 15, 2004 at 10:06
Anthony
Ultimate Member
Joined:
Posts:
May 2001
28,735
Yes ... I can see that being OK, I like it - doesn't mean I'm going to let you buy one though!

lol
...
OP | Post 17 made on Thursday July 15, 2004 at 14:08
Andrew Dade
Long Time Member
Joined:
Posts:
March 2004
134
Phil,
Glad to hear your little one also has fun breaking things :-)

With mine it was throw it against the wall when she could not get cebeebies to appear. I had one huge graphic button that switched everything on including the lights so that we could stay in bed a little longer than 5.30am. I think that morning the batteries were dead or similar....

Anyway back on topic, do you fancy a wager on when my machine will find its way back from Belgium ?

How are the returns for you guys at the moment ?


(PS I guess your wife does not read these threads ? I had the "any more toys and I am leaving" speech on Saturday :-)
Post 18 made on Thursday July 15, 2004 at 18:50
bassfiend
Long Time Member
Joined:
Posts:
September 2003
149

Glad to hear your little one also has fun breaking
things :-)

Hence why he now actually replies when I call "Demon Spawn"... ;-)

With mine it was throw it against the wall when
she could not get cebeebies to appear. I had one
huge graphic button that switched everything on
including the lights so that we could stay in
bed a little longer than 5.30am. I think that
morning the batteries were dead or similar....

Ouch!

Anyway back on topic, do you fancy a wager on
when my machine will find its way back from Belgium
?

To be honest no - I kinda lost it today and shot off a couple of rather "to the point" emails to a few people within Philips (who I shouldn't be emailing but needs must etc.) which seems (I think) to have stirred up a bit of a hornets nest.

How are the returns for you guys at the moment
?

At the moment bloody abysmal. I have two DesXcape monitors which have been waiting a month for Philips to collect them for repair as well as the usual smattering of remotes ... I have one RU980 that has been almost two months so far waiting for repair and an RU940 that has been sitting here since March waiting for repair. :-(

(PS I guess your wife does not read these threads
? I had the "any more toys and I am leaving" speech
on Saturday :-)

No - my wife has *NO* interest in these kinds of things.

*THANK GOD!*

Mind you I'd find the "Any more toys and I'm leaving" just too good an offer to pass up...

Phil
Post 19 made on Friday July 16, 2004 at 15:07
wattsn
Founding Member
Joined:
Posts:
April 2002
104
Yep, all my dealings with Letsautomate have been first class. Always recommend them to friends etc. Had I not been buying the projector and plasma and seen (been shown) the iPronto I too would have purchased from Letsautomate. C'est la vie!


Mind you I'd find the "Any more toys and I'm leaving"
just too good an offer to pass up...

Phil

Guess she doesn't read these forums then :)

BTW, my iP is back to behaiving perfectly, minus 802.11g around the house :(
Post 20 made on Monday July 19, 2004 at 07:29
bassfiend
Long Time Member
Joined:
Posts:
September 2003
149

Yep, all my dealings with Letsautomate have been
first class. Always recommend them to friends
etc. Had I not been buying the projector and
plasma and seen (been shown) the iPronto I too
would have purchased from Letsautomate. C'est
la vie!

The point I'm trying to make though is your dealer who you spent a large wadge of cash with seems to be leaving you dangling rather than actively chasing a resolution for you. There are iProntos out there working *PERFECTLY* - honest - I have one! And so they should be actively trying to sort out your problem rather than just dismissing it as a firmware issue or whatever. I have just sent back a set of iProntos with a repeatable and specific problem to the iPronto developers and have two customers that I know well enough to ask if they would assist (who have the same problem) and they are working with Philips themselves to get the problem resolved.

Now - maybe it will be just a firmware issue and will be resolved with an update and maybe it will turn out to be a hardware problem (and will get fixed by Philips RMA) but at least they're seeing that something is being done rather than just being left dangling.

Guess she doesn't read these forums then :)

Nope. :-)

BTW, my iP is back to behaiving perfectly, minus
802.11g around the house :(

No - it's *NOT* behaving perfectly ... if you have to disable mixed mode (b/g) on your Access Point then something isn't right as I am *DEFINITELY* running mixed b/g happily at home (I swapped access points last week to try to sort a different problem) and I'm getting a 54Mbit link (17Mbits real world throughput) to my laptop whilst the iPronto is connecting at 11Mbits simultaneously to the same Access Point.

What access point are you using?

Phil
OP | Post 21 made on Monday July 19, 2004 at 09:52
Andrew Dade
Long Time Member
Joined:
Posts:
March 2004
134
Phil,
very interesting that you are dealing so closely with Philips, good sign.

Just wish they (Solectron) would hurry up getting mine back to me !

I really hope its just a hardware problem with mine....

Time for another phone call.
OP | Post 22 made on Monday July 19, 2004 at 10:07
Andrew Dade
Long Time Member
Joined:
Posts:
March 2004
134
And the result ;

- on hold for 5 mins (not bad)

- Some confusion within Philips as to if they were to swap the machine or not.

- Philips have changed some procedures and sounded like some internal confusion.

- The unit has not been repaired yet but will be.

- The technician will make my repair priority but no idea when this will happen.

I will let you know if and when something happens.

A nice request to anyone from Philips reading this, would you mind getting in contact with me and arranging a resolution to this ?



Post 23 made on Monday July 19, 2004 at 18:30
bassfiend
Long Time Member
Joined:
Posts:
September 2003
149

- The unit has not been repaired yet but will
be.

- The technician will make my repair priority
but no idea when this will happen.

And you sent it back to them how long ago?

Phil
OP | Post 24 made on Tuesday July 20, 2004 at 01:45
Andrew Dade
Long Time Member
Joined:
Posts:
March 2004
134
it was delivered to selectron on the 8th of June, the problem started in early April.

I ordered it on the 19 of march.

I have had approximatly 3 to 4 weeks fault free use since then.

This message was edited by Andrew Dade on 07/20/04 01:51.
OP | Post 25 made on Tuesday July 27, 2004 at 14:17
Andrew Dade
Long Time Member
Joined:
Posts:
March 2004
134
Another week goes by, no contact from Philips or Solectron... :-(
Post 26 made on Wednesday July 28, 2004 at 07:07
bassfiend
Long Time Member
Joined:
Posts:
September 2003
149

Another week goes by, no contact from Philips
or Solectron... :-(

Not good ... wish there was something I could do to help but I don't think there is.

:-(

Phil
OP | Post 27 made on Wednesday July 28, 2004 at 11:18
Andrew Dade
Long Time Member
Joined:
Posts:
March 2004
134
Hi Phil,
Unfortunatly you are right there... but maybe you could PM me the email address of the guy you mentioned further up the philips management tree ?



OP | Post 28 made on Friday August 6, 2004 at 02:36
Andrew Dade
Long Time Member
Joined:
Posts:
March 2004
134
Another week goes by, no sign of my remote returning.

I have exchanged a couple of emails with the european helpdesk, who were helpful but as yet nothing definative :-(
OP | Post 29 made on Wednesday August 18, 2004 at 13:28
Andrew Dade
Long Time Member
Joined:
Posts:
March 2004
134
I think there is light at the end of the tunnel, thanks to Phil and Erik.

Hopefully my unit should be back with me this week, faulty network card it seems. Phil would you like to add any comments on this issue of network cards ?
Post 30 made on Thursday August 19, 2004 at 08:10
bassfiend
Long Time Member
Joined:
Posts:
September 2003
149

I think there is light at the end of the tunnel,
thanks to Phil and Erik.

Cheers Andrew.

Hopefully my unit should be back with me this
week, faulty network card it seems. Phil would
you like to add any comments on this issue of
network cards ?

I'd rather not say too much at the moment - I want to see what Erik comes back to me with, but - unofficially at the moment - it looks like the ProntoTeam have identified a cause of a lot of seemingly random hangs to the PCMCIA network card itself.

My understanding is that the "fix" is simply to replace the network card so maybe they had a bad batch of cards however there isn't an official line from Philips on this *RIGHT NOW*. I'm expecting something shortly though.

Phil

Page 2 of 3


Jump to


Protected Feature Before you can reply to a message...
You must first register for a Remote Central user account - it's fast and free! Or, if you already have an account, please login now.

Please read the following: Unsolicited commercial advertisements are absolutely not permitted on this forum. Other private buy & sell messages should be posted to our Marketplace. For information on how to advertise your service or product click here. Remote Central reserves the right to remove or modify any post that is deemed inappropriate.

Hosting Services by ipHouse