Your Universal Remote Control Center
RemoteCentral.com
Philips iPronto Forum - View Post
Previous section Next section Up level
Up level
The following page was printed from RemoteCentral.com:

Login:
Pass:
 
 

Topic:
Another Ipronto Bug
This thread has 2 replies. Displaying all posts.
Post 1 made on Sunday September 28, 2003 at 13:10
cinergi
Long Time Member
Joined:
Posts:
August 2003
34
I recently went into the system settings and told ipronto to turn on using the pwr button, touch, and tilt.

Now, Ipronto turns itself on by itself. If you turn the unit off it will just turn itself back on after a minute or so.

I really hope Philips is reading our messages and working to fix these problems. I feel like a beta tester.
Post 2 made on Monday September 29, 2003 at 19:25
Daniel Tonks
Wrangler of Remotes
Joined:
Posts:
October 1998
28,723
Are you using the latest firmware? This was fixed a long time ago for me...
OP | Post 3 made on Monday September 29, 2003 at 22:11
cinergi
Long Time Member
Joined:
Posts:
August 2003
34
yes, Im using the latest firmware. Should I redownload the firmware? If so, how is this done?


Jump to


Protected Feature Before you can reply to a message...
You must first register for a Remote Central user account - it's fast and free! Or, if you already have an account, please login now.

Please read the following: Unsolicited commercial advertisements are absolutely not permitted on this forum. Other private buy & sell messages should be posted to our Marketplace. For information on how to advertise your service or product click here. Remote Central reserves the right to remove or modify any post that is deemed inappropriate.

Hosting Services by ipHouse