Your Universal Remote Control Center
RemoteCentral.com
Philips Pronto Professional Forum - View Post
Previous section Next section Up level
Up level
The following page was printed from RemoteCentral.com:

Login:
Pass:
 
 

Topic:
Philips Pronto TSU 9600 Problem solved
This thread has 2 replies. Displaying all posts.
Post 1 made on Thursday August 27, 2020 at 13:37
The Fox
Junior Member
Joined:
Posts:
May 2020
13
Gave up with the other one I bought and took a chance and bought another 2nd hand which was sold as for spares etc as not working with a dead battery. Replaced battery that I had purchased for my previous purchase and installed new firmware and hey presto working perfectly. Came with no psu which was no problem as used my old one. Great purchase as it is in immaculate condition cosmetically and all for 15.99! At last a risky purchase that has been a great one!

Last edited by The Fox on August 28, 2020 07:04.
Post 2 made on Thursday August 27, 2020 at 17:23
Lyndel McGee
RC Moderator
Joined:
Posts:
August 2001
12,604
Glad you are up and running.
Lyndel McGee
Philips Pronto Addict/Beta Tester
Post 3 made on Saturday August 29, 2020 at 04:15
Twelfth Monkey
Regular Member
Joined:
Posts:
November 2016
93
Hey, at 16 it wasn't even that risky! Glad it worked.


Jump to


Protected Feature Before you can reply to a message...
You must first register for a Remote Central user account - it's fast and free! Or, if you already have an account, please login now.

Please read the following: Unsolicited commercial advertisements are absolutely not permitted on this forum. Other private buy & sell messages should be posted to our Marketplace. For information on how to advertise your service or product click here. Remote Central reserves the right to remove or modify any post that is deemed inappropriate.

Hosting Services by ipHouse