Your Universal Remote Control Center
RemoteCentral.com
Philips Pronto Professional Forum - View Post
Previous section Next section Up level
Up level
The following page was printed from RemoteCentral.com:

Login:
Pass:
 
 

Topic:
Philips Pronto TSU9200 software troubles
This thread has no replies.
Post 1 made on Friday September 20, 2019 at 07:01
Max Kioto
New Member
Joined:
Posts:
September 2019
1
Good afternoon! My name is Max. And I have a problem. Not so long ago I bought not a new TSU9200. Without software disk.

I installed on my computer:
Windows XP SP3
Framework 3.0
Visual runtime 8.0
(As stated in the Pronto Cofigurator program manual from this site.)

Connected TSU9200 to the computer. The computer identified it as a device, and the TSU9200 switched to USB mode. Launched Pronto configurator.
A window appeared with the creation of My profile, where I indicate my personal details.

Then, I click> NEXT

And nothing happens ... Does not move on to the next step. And the information in the window is reset. Also, the database date file is not created. (In window button FINISH is not active)

I do not know what to do. Please, help... So I also tried on a computer with Windows 10 in different compatibility modes. In doing so, it creates a date file. But at the same time, he does not proceed to the next step in the same way ...

Please... Help me T_T...

Jump to


Protected Feature Before you can reply to a message...
You must first register for a Remote Central user account - it's fast and free! Or, if you already have an account, please login now.

Please read the following: Unsolicited commercial advertisements are absolutely not permitted on this forum. Other private buy & sell messages should be posted to our Marketplace. For information on how to advertise your service or product click here. Remote Central reserves the right to remove or modify any post that is deemed inappropriate.

Hosting Services by ipHouse