Your Universal Remote Control Center
RemoteCentral.com
Philips Pronto Professional Forum - View Post
Previous section Next section Previous page Next page Up level
Up level
The following page was printed from RemoteCentral.com:

Login:
Pass:
 
 

Page 4 of 5
Topic:
TCPIP from the simulator DOES work!!
This thread has 66 replies. Displaying posts 46 through 60.
Post 46 made on Sunday February 21, 2010 at 18:02
Dominator
Long Time Member
Joined:
Posts:
August 2008
33
Hi Jon

Firstly......this mod is great, and have been using it extensively under Windows XP. Just upgraded to Window 7 (64Bit). Reapplied the mod, PEP 2 works fine, but it no longer triggers the mod when going to simulator.

PEP 2 installs to the following directory:

C:\Program Files (x86)\Philips\ProntoEdit Professional 2\

Note: Subdirectory used to be ProntoEdit Professional 2.0

Most of the entries in msf!.ini and appli!.ini reference
C:\Program Files\Philips\ProntoEdit Professional 2.0\

I noticed that Roti has it working under Vista 64 Bit.

Did you have to do anything special to get it to work?

I have tried editing the .inis to the new directory structure but no luck.

Simulator starts and functions as if mods not applied.

Running latest PEP2 and firmware (under both XP and Windows 7 64Bit)

Cheers

Dominic
Dominic
Post 47 made on Sunday February 21, 2010 at 18:14
Ganymebe
Long Time Member
Joined:
Posts:
August 2003
40
I can't be terribly helpful, but I installed it with Windows 7 64bit and it worked perfectly. No issues at all. I didn't migrate the OS with it installed, just straight into Win 7. I am also running the latest PEP 2.

- Steve
Post 48 made on Sunday February 21, 2010 at 18:31
Dominator
Long Time Member
Joined:
Posts:
August 2008
33
Thanks Steve

Very helpful........means it works......and it's probably a stupid mistake I'm making

What directory did PEP2 install to?

Cheers

Dominic
Dominic
Post 49 made on Sunday February 21, 2010 at 18:45
Dominator
Long Time Member
Joined:
Posts:
August 2008
33
FYI to all

Reinstalled PEP2 and reapplied the Mod.......all is now working

So can also confirm this is now working under Windows 7 64 Bit

Cheers

Dominic
Dominic
Post 50 made on Sunday February 28, 2010 at 06:01
rudy111
Long Time Member
Joined:
Posts:
January 2010
22
Hello Jon;

Good news! Looking forward to it, greetings, Rudy
Post 51 made on Sunday February 28, 2010 at 20:07
Paul Biron
Founding Member
Joined:
Posts:
August 2001
142
Worked for me on the first try (Windows 7 64-bit).

Thanks, Jon.

Paul
___________________
Pronto Level II Certified
Post 52 made on Sunday April 18, 2010 at 06:02
sWORDs
Long Time Member
Joined:
Posts:
November 2006
373
I must be doing something terribly wrong:

Windows 7 x64
ProntoEdit 2.4.18
Renamed appli.exe and msf.exe to appli!.exe and msf!.exe
Copied the new files in the folders
Change Program Files in both ini files to Program Files (x86)
Added original and new exe files to DEP exclusion
Disabled firewall
Reboot

No TCP/IP in simulator, tried with wireless and with ethernet, both fixed and DHCP.

Changing the default view mode also doesn't work (100%->200%)

Last edited by sWORDs on April 18, 2010 10:21.
Post 53 made on Sunday April 18, 2010 at 09:53
joeyk201
Long Time Member
Joined:
Posts:
January 2010
81
You posted you renamed appli.exe and msf.exe to *!.exe.

You only need to add  when you rename the two .exe files.

Example:  appli!.exe and msf!.exe not appli*!.exe

If I uderstand you post correctly.

Other than that all else seems right.
___________________
Pronto Level II Certified
Post 54 made on Sunday April 18, 2010 at 10:04
sWORDs
Long Time Member
Joined:
Posts:
November 2006
373
* is a wildcard (test.txt = *t.txt), so that's what I did. But thanks for having a look. I changed it in the text above to make it more clear.

Edit:
Fixed! UAC needs to be off aswell. This probably has to do with the virtual store.

TCP works, UDP doesn't, I think it's not forwarded to the simulator. The default view (2, 200%) also doesn't work.

Last edited by sWORDs on April 18, 2010 10:34.
Post 55 made on Thursday July 31, 2014 at 06:56
Fbrighi
Long Time Member
Joined:
Posts:
September 2010
42
Hello all,

I discovered this possibility only now, so i sent PM to Jon to receive me too the needed files, if possible.
I'm seeng anyway that he is not present on this forum since December 2013, so my fear is that he will not read any PM.
Can somebody that has already the packaged files & instructions, send them to me please? Just send me a PM for email address.

Sorry for the bothering, and thanks to anybody that can help me.
BR
FKB
FKB
Post 56 made on Thursday July 31, 2014 at 19:13
Lyndel McGee
RC Moderator
Joined:
Posts:
August 2001
12,199
FKB,

Check your RC Mail please.

Lyndel
Lyndel McGee
Philips Pronto Addict/Beta Tester
Post 57 made on Friday August 1, 2014 at 03:04
Fischi
Long Time Member
Joined:
Posts:
January 2011
56
Hi Lyndel,

could you send me the files too ?

Regards, Fischi
Post 58 made on Saturday August 2, 2014 at 06:55
Fbrighi
Long Time Member
Joined:
Posts:
September 2010
42
Hello, i received it. Thanks very much!!!
FKB
FKB
Post 59 made on Tuesday October 28, 2014 at 04:41
Fbrighi
Long Time Member
Joined:
Posts:
September 2010
42
Hello again, one question more related to Pronto Simulator then to RC.
Can i launch the simulator (with a specific configuration file), directly from windows 7 command line? I mean without starting pronto pronto edit, load configuration, etc.

I would need to automaticly launch the simulation of a configuration file.

Thanks and BR
FKB
FKB
Post 60 made on Tuesday October 28, 2014 at 12:56
lethargic
Junior Member
Joined:
Posts:
October 2014
3
Is there a way to do this in PEP 3?
Find in this thread:
Page 4 of 5


Jump to


Protected Feature Before you can reply to a message...
You must first register for a Remote Central user account - it's fast and free! Or, if you already have an account, please login now.

Please read the following: Unsolicited commercial advertisements are absolutely not permitted on this forum. Other private buy & sell messages should be posted to our Marketplace. For information on how to advertise your service or product click here. Remote Central reserves the right to remove or modify any post that is deemed inappropriate.

Hosting Services by ipHouse