Your Universal Remote Control Center
RemoteCentral.com
Everything Else Forum - View Post
Previous section Next section Up level
Up level
The following page was printed from RemoteCentral.com:

Login:
Pass:
 
 

Topic:
Bell Express VU
This thread has 1 response. Displaying all posts.
Post 1 made on Wednesday April 7, 2010 at 10:03
tams71
Junior Member
Joined:
Posts:
April 2010
1
Need some help....my satelite programming just quit...lost the signal and when I take a look around, it says no switch box detected.....can anyone tell me why it would just quit working? If I swapped out the receiver would that maybe help? Or could it be a LNB that quit working...someone help cuz its been a week with no tv...brutal!!!
Post 2 made on Thursday April 8, 2010 at 15:22
jmacdonald
Active Member
Joined:
Posts:
November 2006
613
call Bell and explain your problem.

Maybe the LNB just quit working.

I've seen this problem before.

Good luck!
John / Simplevu
[Link: facebook.com]
[Link: simplevu.com]

Jump to


Protected Feature Before you can reply to a message...
You must first register for a Remote Central user account - it's fast and free! Or, if you already have an account, please login now.

Please read the following: Unsolicited commercial advertisements are absolutely not permitted on this forum. Other private buy & sell messages should be posted to our Marketplace. For information on how to advertise your service or product click here. Remote Central reserves the right to remove or modify any post that is deemed inappropriate.

Hosting Services by ipHouse