Your Universal Remote Control Center
RemoteCentral.com
Crestron Control Systems Forum - View Post
Previous section Next section Up level
Up level
The following page was printed from RemoteCentral.com:

Login:
Pass:
 
 

Topic:
Help Crestron SWAMP 24x8
This thread has 4 replies. Displaying all posts.
Post 1 made on Wednesday February 27, 2019 at 20:22
mullsey
Long Time Member
Joined:
Posts:
January 2009
111
I am hoping someone of the forum might be able to help. I maintain my own system as I live in a remote part of Australia.

I have recently had to change the ip address range on my network. I have changed the ip address of the Swamp and I can see the unit via the Sonnex tool. Nothing else has changed, yet I cannot control the Swamp via the touchpanels any longer.

Does anyone have any ideas as to what might be causing this?
Post 2 made on Thursday February 28, 2019 at 11:22
SWOInstaller
Senior Member
Joined:
Posts:
October 2010
1,410
Depending on how the system was setup, your IP tables may need to be adjusted on the SWAMP, Processor, and possibly touch panels to reflect the change of IP address.

You also will also have to adjust the IP addresses of the Touch Panels to ensure they are on the same subnet as the rest of the system.

Last edited by SWOInstaller on February 28, 2019 13:20.
You can't fix stupid
Post 3 made on Thursday February 28, 2019 at 11:41
kgossen
Super Member
Joined:
Posts:
March 2008
2,985
You can connect to it via toolbox? Make sure your DNS servers are setup as well. If you can't connect to it via IP, use USB, always works.
"Quality isn't expensive, it's Priceless!"
Post 4 made on Sunday September 22, 2019 at 23:46
dpinc
Long Time Member
Joined:
Posts:
August 2004
195
You need to Look at your IP table on your Processor Info Page to see it if the Swamp is still talking with Pro. If swamp is off line you'll need to reestablish connection to Pro.
Derek Pinc
Post 5 made on Monday September 23, 2019 at 12:18
kgossen
Super Member
Joined:
Posts:
March 2008
2,985
On September 22, 2019 at 23:46, dpinc said...
You need to Look at your IP table on your Processor Info Page to see it if the Swamp is still talking with Pro. If swamp is off line you'll need to reestablish connection to Pro.

Hopefully he hasn't been waiting since Feb for this.
"Quality isn't expensive, it's Priceless!"


Jump to


Protected Feature Before you can reply to a message...
You must first register for a Remote Central user account - it's fast and free! Or, if you already have an account, please login now.

Please read the following: Unsolicited commercial advertisements are absolutely not permitted on this forum. Other private buy & sell messages should be posted to our Marketplace. For information on how to advertise your service or product click here. Remote Central reserves the right to remove or modify any post that is deemed inappropriate.

Hosting Services by ipHouse