Your Universal Remote Control Center
RemoteCentral.com
Complete Control by URC Forum - View Post
Previous section Next section Up level
Up level
The following page was printed from RemoteCentral.com:

Login:
Pass:
 
 

Topic:
MX-900 Not Displaying Any Text
This thread has 2 replies. Displaying all posts.
Post 1 made on Friday April 5, 2019 at 16:00
bulls23ant
Junior Member
Joined:
Posts:
April 2019
1
Hi All, I'm dealing with an MX-900 that is not displaying any text at all. The screen lights up and the buttons beep when I press them but no text shows up. I have tried both the "loader" procedure (mute+on and batteries in) and the restore to factory settings procedure (Listen+Enter for 5 seconds and then LCD button 4, then LCD button 5 and LCD button 5 again) but no text shows during any of this steps. Anybody have run into this before?
Post 2 made on Saturday April 6, 2019 at 11:06
tomciara
Loyal Member
Joined:
Posts:
May 2002
7,222
Sounds like a bad screen, not some bad program.
"People almost invariably arrive at their beliefs not on the basis of proof but on the basis of what they find attractive." - Blaise Pascal
Post 3 made on Sunday April 7, 2019 at 12:12
Daniel Tonks
Wrangler of Remotes
Joined:
Posts:
October 1998
28,664
Might want to try pulling it apart and see if the display ribbon cable is seated properly.


Jump to


Protected Feature Before you can reply to a message...
You must first register for a Remote Central user account - it's fast and free! Or, if you already have an account, please login now.

Please read the following: Unsolicited commercial advertisements are absolutely not permitted on this forum. Other private buy & sell messages should be posted to our Marketplace. For information on how to advertise your service or product click here. Remote Central reserves the right to remove or modify any post that is deemed inappropriate.

Hosting Services by ipHouse